Välkommen till första inlägget här!

Jag antar att ni som hittat hit följt mig tidigare och det är kul att ni hänger kvar!

Idag tänkte jag prata lite om personlig utveckling vilket ni säkert vet att jag brinner för.

Personlig utveckling (PU) handlar helt enkelt om att bli den bästa versionen av sig själv. Det finns många olika delar som räknas hit, men ofta är det vissa delar som sticker ut av olika anledningar. Jag brukar dela upp PU i följande delar

  • Health
  • Wealth
  • Love
  • Happines

gym och träning

 

Health handlar väl främst om att träna och ta hand om sin kropp. Äta nyttigt och sköta sin hälsa rent allmänt. Att gå till gymmet eller ge sig ut och springa bör vara en självklarhet för alla som gillar PU.

Men det finns andra sidor som är mer kontroversiella och därför mer intressante (enligt mig). Till exempel penisförstoring eller brukande av anabola steroider (AAS) Jag är som sagt frispråkig och räds inte prata om dessa ämnen, förhoppningsvis kan jag gå in mer i djupet på penisförstoring, AAS och liknande framöver.

Wealth är helt enkelt att tjäna pengar/göra bra investeringar. Jag själv har flera startups i bagaget, vissa lyckade och vissa mindre lyckade. Vare sig man lyckas med en business eller inte är det en häftig upplevelse och bra erfarenhet.

Kärlek

Love är såklart relationer till det motsatta könet (vanligtvis). Detta kan också vara ganska så kontroversiellt. Idag lär sig män hur man raggar eller gör en ”pick up” av tjejer. Det är mycket intressant med denna sociala dynamik men ack så tabubelagt. Företag som RSD har gjort detta till en industri och är väl värda ett besök. Men här finns också sex och samlevnad, till exempel tantriskt sex. Många förstår inte att man kan bli bättre på sex, varför skulle det va annorlunda mot andra saker? Man kan träna för att bli bättre på fotboll, varför skulle man inte kunna träna upp sig när det kommer till sex?!

Happiness handlar helt enkelt om att vara lycklig. Den kanske svåraste punkten av alla på listan. På ett sätt kan man säga att den är en kombination av de ovanstående. Har men dom på plats kommer ofta ”happiness” av sig själv. Men inte för alla. Här i ligger också aspekter som meditation, mindfullness och så vidare. Helt enkelt att vara bekväm i sig själv och hitta inre lycka och frid.